Announcement: Be excellent to each other.


Caravel Forum : Caravel Boards : The Site : Problem starting a new topic (Only worked after previewing)
New Topic New Poll Post Reply
Poster Message
DiMono
Level: Smitemaster
Avatar
Rank Points: 1161
Registered: 09-13-2003
IP: Logged
icon Problem starting a new topic (0)  
I just started a thread in the Forum Games forum. However, in order to get it to post, I had to first preview it, and then from the preview page click the Send Message button. I tried three times without doing that:

1) Entered the stuff and hit Send Message. Got an "Error posting" page.
2) Hit the back button, hit Send Message again. Same thing.
3) Clicked the New Topic button from the forum list, and tried again. Same thing.

Then I thought to use the Preview Message button first, and from there I was able to successfully post my thread. It has a subject and message, but no description.

____________________________
Deploy the... I think it's a yellow button... it's usually flashing... it makes the engines go... WHOOSH!
04-30-2017 at 05:40 PM
View Profile Send Private Message to User Send Email to User Visit Homepage Show all user's posts This architect's holds Quote Reply
New Topic New Poll Post Reply
Caravel Forum : Caravel Boards : The Site : Problem starting a new topic (Only worked after previewing)
Surf To:


Forum Rules:
Can I post a new topic? No
Can I reply? No
Can I read? Yes
HTML Enabled? No
UBBC Enabled? Yes
Words Filter Enable? No

Contact Us | CaravelGames.com

Powered by: tForum tForumHacks Edition b0.98.8
Originally created by Toan Huynh (Copyright © 2000)
Enhanced by the tForumHacks team and the Caravel team.