Announcement: Be excellent to each other.


Caravel Forum : Caravel Boards : General : Playing KDD in DROD 5.0
New Topic New Poll Post Reply
Poster Message
Absolutis
Level: Roachling
Rank Points: 10
Registered: 09-05-2009
IP: Logged
icon Playing KDD in DROD 5.0 (0)  
I just bought KDD, and i want to import it to DROD 5.0. How exactly should i do that?
07-04-2014 at 09:09 PM
View Profile Send Private Message to User Show all user's posts Quote Reply
Nuntar
Level: Smitemaster
Avatar
Rank Points: 3534
Registered: 02-20-2007
IP: Logged
icon Re: Playing KDD in DROD 5.0 (0)  
You need to activate CaravelNet, if you haven't already. (You should have got a free month with 5.0.) Then open 5.0, go to "Change Location", and KDD should appear on the list of holds available for download.

____________________________
50th Skywatcher
07-04-2014 at 09:16 PM
View Profile Send Private Message to User Show all user's posts High Scores This architect's holds Quote Reply
Absolutis
Level: Roachling
Rank Points: 10
Registered: 09-05-2009
IP: Logged
icon Re: Playing KDD in DROD 5.0 (0)  
I haven't bought 5.0, I was wondering if i could import it to the demo somehow, and also, if my KDD progress will transfer over.

[Last edited by Absolutis at 07-04-2014 09:29 PM]
07-04-2014 at 09:21 PM
View Profile Send Private Message to User Show all user's posts Quote Reply
robin
Level: Smitemaster
Avatar
Rank Points: 776
Registered: 09-01-2004
IP: Logged
icon Re: Playing KDD in DROD 5.0 (0)  
If you just bought KDD, you should have a month of caravelnet as well.
And I think you can download KDD in your demo as well importing your progress

____________________________
Click here to view the secret text

07-04-2014 at 10:02 PM
View Profile Send Private Message to User Send Email to User Show all user's posts High Scores Quote Reply
Absolutis
Level: Roachling
Rank Points: 10
Registered: 09-05-2009
IP: Logged
icon Re: Playing KDD in DROD 5.0 (0)  
It's been 2 hours since the purchase and i've received no caravelnet registration email. Should i message support?

07-04-2014 at 10:24 PM
View Profile Send Private Message to User Show all user's posts Quote Reply
robin
Level: Smitemaster
Avatar
Rank Points: 776
Registered: 09-01-2004
IP: Logged
icon Re: Playing KDD in DROD 5.0 (+1)  
That could be a good idea.
Admins tend to fix this sort of things pretty well

____________________________
Click here to view the secret text

07-05-2014 at 01:20 AM
View Profile Send Private Message to User Send Email to User Show all user's posts High Scores Quote Reply
aj1
Level: Roachling
Rank Points: 14
Registered: 07-08-2016
IP: Logged
icon Re: Playing KDD in DROD 5.0 (0)  
Hello!

I had purchased both KDD and TSS a couple years ago, and still have them available for download from my Caravel online account. After a long hiatus of not playing, I wanted to start the series again with KDD.

I would like to play KDD in the newer TSS (Drod 5.0) engine, and need help in how to import/download KDD into the new engine. Unfortunately, I no longer have an active CaravelNet membership, so I'm not sure if I'll be able to do this or not. Otherwise, I do have access to both games (downloaded from my online Caravel account).

Thanks!
01-03-2019 at 07:59 AM
View Profile Send Private Message to User Show all user's posts High Scores Quote Reply
New Topic New Poll Post Reply
Caravel Forum : Caravel Boards : General : Playing KDD in DROD 5.0
Surf To:


Forum Rules:
Can I post a new topic? No
Can I reply? No
Can I read? Yes
HTML Enabled? No
UBBC Enabled? Yes
Words Filter Enable? No

Contact Us | CaravelGames.com

Powered by: tForum tForumHacks Edition b0.98.8
Originally created by Toan Huynh (Copyright © 2000)
Enhanced by the tForumHacks team and the Caravel team.